top of page
  • Фото автораЕлен

Подарунки на вчора: як прискорити процес вибору та вироблення

Оновлено: 21 черв. 2023 р.

Більшість компаній замовили подарунки ще з минулого року, а ви досі відкладаєте? Вітаємо: ваш дедлайн горить, але ще є варіанти його згасити. Якщо ви стрибаєте в останній вагон, то потрібно вибрати правильні (швидкі!) подарунки, щоб у нього заскочити. Розповімо вам, які подарунки можна замовити за лічені дні до свята та не облажатися.

1. Готові бокси

Якщо вам здається, що можна зібрати коробки із подарунками в офісі за декілька днів — вам здається. Це ємний процес, і немає кращого рішення, ніж замовити зібрані бокси, заздалегідь затвердивши склад з підрядником.


2. Круті ідеї не вимагають багато часу

Плюс подарункового набору в тому, що в нього можна вкласти концепцію. Наприклад, бокс для створення атмосферного вечора, бокс для планування або для приготування якоїсь страви разом із рідними.

Найпопулярніший тренд — еко-бокси. Передові компанії все частіше включають до складу корпоративних подарунків речі, які створені з перероблених матеріалів або розкладаються з мінімальним збитком для природи.


4. Вінішко — мінімум часу та максимум радості

Якісне вино чи просеко благородні напої, а будь-яке свято чудова нагода провести з ними вечір. Вдалим подарунком будуть винні бокси: набори, що допомагають відтворити ідеальну атмосферу для винного вечора.


5. Мерч, який легко забрендувати

Мерч — не лише корисний елемент маркетингу, а й подарунок, який робить одержувача більш пов'язаним із компанією. До свят можна зробити брендовану продукцію оригінальнішою та підібрати слогани, що надихають. Головне — вибрати товари, які брендуються просто (детальніше про це — нижче в тексті).


6. Поживні смаколики

Набори горішків, меду, пастили — ті смаколики, за які не терзатиме сором. Це корисний подарунок, який не пропаде даремно та залишить позитивні емоції. А найголовніше — такі продукти найчастіше вже готові та лежать на складі, чекаючи на вас.


 

Как отримати максимум за мінімальні терміни: чек-лист лайфгаків

  • Найшвидші варіанти брендування — наклейками (радимо на прозорому фоні) та бирками з логотипом. Якщо часу немає зовсім — додайте листівку з брендингом, вони найшвидше друкуються.

  • Найповільніший тип брендингу (не беріться, щоб встигнути) — гравіювання та вишивка.

  • Під час погодження з керівництвом покажіть слайди з варіантами подарунків та прорахунком, а не розповідайте на словах. Тож ви прискорите перший етап.

  • Якщо хочете доповнити подарунок букетом, виберіть сухоцвіти, а не свіжі квіти. Такі найчастіше продаються вже готовими та можуть зберігатися довше.

  • Замовте всі елементи подарунка одного підрядника. За словами клієнтів MOODua, це прискорює процес вдвічі.

  • Влаштуйте роздачу подарунків в офісі, щоб заощадити час на логістику та збирання адрес. Якщо все ж таки розсилка подарунків необхідна (наприклад, для працівників аутсорсу), зберіть адреси заздалегідь.

72 перегляди0 коментарів
bottom of page