top of page

Скільки часу займає підготовка подарунків та чому варто готуватися до новорічних свят вже

Оновлено: 21 черв. 2023 р.

Корпоративний подарунок — емоційний шарфик, яким ви з турботою огортаєте працівників. Проте цей процес іноді може зводити з розуму. Важко знайти купу підрядників, запакувати купу подарунків, створити купу макетів та дизайнів і просто продумати найкращі ідеї подарунків.


Але не панікуйте! Ми створили мапу шляху до новорічного подарунку. Читайте далі, скільки часу займає кожен етап підготовки, щоб розрахувати свій час.


Новорічна пора — дуже насичена. Якщо хочете бачити лише сльози від радощів, а не палаючих дедлайнів, то осінь — останній дедлайн підготовки корпоративних подарунків. У нас перші новорічні подарунки почали замовляти вже влітку.

Співзасновниця MOODua Катерина Цатурян.



Чому потрібно замовляти новорічні подарунки вже зараз?

  • На виробництвах вже є черги брендування товарів, тому друк займе вдвічі більше часу.

  • Через окупантів та війну зменшився імпорт товарів за кордону. Якщо хочете щось оригінальне – поспішіть, поки є вибір та наявність.

  • Можливі перебої з електроенергією, які тягнуть затримки у виробництві.

  • У грудні пошта також завантажена, а враховуючи, що русня і тут заважає роботі, то час доставки подарунків до працівників збільшується.

  • Дирекція зазвичай у грудні буває зайнята річними звітами. Краще заздалегідь підготувати все і вчасно затвердити подарунки з керівництвом.


Карта шляху до новорічного подарунку


Перший етап – вибір корпоративного подарунку

Щоб прискорити процес, рекомендуємо визначити чітний бюджет та тираж подарунків з початку. Натхнення шукайте в каталогу сайті MOODua!


Для створення креативних принтів з урахуванням брендового стилю дизайнерятам знадобиться логотип у векторі (якщо є ще й брендбук компанії — взагалі джек-пот).


Другий етап – отримання ідей новорічних подарунків для співробітників

Після того, як ви обговорите бриф з нашим менеджером, йде приємний етап: отримання презентації-пропозиції.


Ми зберемо в ній наші ідеї та покажемо вам візуалізації товарів — з вашим брендуванням та прорахунком вартості. А ви затвердите замовлення, маючи повну картинку в голові.


Третій етап – виробництво

Після затвердження дизайну та складу подарунків, double-приємний момент: ви відпочиваєте, наші менеджери-ельфи чаклують над вашим замовленням. Вони врахують та проконтролюють кожну дрібничку заради ваших неповторних новорічних вражень!


Уявіть: ви займаєтесь своїми справами, не відволікаючись на мільйони дзвінки підрядників і тут прилітає фоточка вже готового вашого замовлення. Просто, швидко та якісно.


Четвертий етап – доставка новорічних подарунків працівникам

Після затвердження першого тиражу, залишається лише чекати на доставку новорічних вражень. Як ми можемо доставити?

  • В офіс у необхідний час.

  • Кожному співробітнику особисто, в Україні та за кордоном.

Ми створимо електронну таблицю, у якій ви зможете відстежувати актуальний статус доставок онлайн.


П’ятий етап – святкування новорічного корпоративу з найкращими подарунками від компанії

Після таких корпоративних подарунків буде маса неповторних вражень що у співробітників, то й у вас. Це згуртує колектив та зарядить кожного працівника потужною енергетикою для досягнення нових вершин.


Не забувайте, що навіть Святий Миколай та Снігуронька мали своїх ельфиків. Не баріться з замовленням, щоб новорічні санчата MOODua встигли все розвести вчасно.

193 перегляди0 коментарів
bottom of page