top of page

Як персоналізувати онлайн-подарунки: кейс MOODua для WellTech


Онлайн-квіз, у якому кожен спеціаліст міг обрати бажаний подарунок чи донат у благоднійний фонд — такий подарунок отримали спеціалісти WellTech під свою онлайн-ялинку. Розповідаємо деталі та чому це вдалий кейс.


Welltech – міжнародна продуктова IT-компанія, яка створює мобільні програми у категорії Health & Fitness. Понад 500 спеціалістів компанії створюють продукти, які допомагають мільйонам людей почуватися краще.


Як виникла ідея персоналізованих онлайн-подарунків?

Компанія WellTech звернулася до нас із запитом максимально швидко створити онлайн-подарунки. Після короткого брейншторму ми вирішили, що найкращий варіант для цього: digital-подарунки.


Ми поставили самі собі виклик і зрозуміли, що можемо доставляти подарунки не лише з Варшави в Ель-Сальвадор, а й в усі куточки всесвітньої мережі.



Як ельфи MOODua надіслали digital подарунки під ялинку WellTech'івців

Команда MOODua разом з WellTech розробили лендинг-опитувальник, який пропонував отримувачам обрати подарункові сертифікати в залежності від країни перебування.


Як відбувся процес?

  1. Ми відібрали найрізноманітніші сертифікати для кожної країни.

  2. Розробили онлайн-квіз для збору інформації.

  3. Спеціалісти WellTech отримали онлайн-квіз на пошту, обрали бажаний подарунок чи донат.

  4. Ми надіслали кожному особистий сертифікат у брендованому дизайні WellTech з інструкцією з його використання.

WellTech'івці могли обрати між сертифікатами на туристичне спорядження Gorgany, книжки Yakaboo, засоби для догляду за собою MakeUp.ua, враження від Bodo чи базу інших різноманітних сертифікатів Giftmall. Серед закордонних сертифікатів: IKEA, Amazon, Netflix, Asos та інші.


Також була можливість пожертвувати суму сертифіката на різноманітні благоднійні фонди.


Хочеш спробувати онлайн-подарунки? Пиши нашим ельфам!



194 перегляди0 коментарів
bottom of page