top of page

Як забрендувати худі для працівників та не облажатися. Простими словами

Оновлено: 21 черв. 2023 р.

Осінь вже змусила всіх дістати з прихованих куточків шафи м'які й затишні худі. Такий светр як ніщо інше зігріває в прохолодні дні. Тому все більше турботливих роботодавців прагнуть зігріти своїх співробітників (фліс… більше флісу!) та їхню душу (принт прямо в серце) корпоративними худі.


Проте, щоб не надрукувати синій фіолетовим та встигнути в терміни, потрібно обрати вдалий тип брендування… Хочете уникнути таких неприємних факапів? Тоді розповідаємо вам, як забрендувати одяг для працівників та не облажатися.


1. Найшвидший варіант, як забрендувати худі

Якщо вам супер терміново необхідно худі, то варіант друку на вже відшитому виробі (без індивідуального фасону) саме для вас. Головне обрати швидку технологію нанесення принта та підготувати макет. Для цього просто обговоріть з менеджером-ельфом MOODua свої побажання.


Найшвидші методи нанесення – плівка, шовкографія та цифровий друк. Після затвердження макета на відшитому худі вони займуть від п'яти до семи робочих днів. Проте знову ж таки все залежить від тиражу та завантаження виробництва.



2. Корпоративні худі: найбюджетніший варіант

Обмежений бюджет? Усе одно зігріємо! Для цього існує термоперенос — найдешевший спосіб нанести однокольорове або різнокольорове зображення (у тому числі фото) на тканину. Вартість друку не залежить від кількості кольорів. А при збільшенні тиражу ціна стає ще менше.

Цей вид передбачає перенесення малюнку з плівки на худі через нагрівання та гарантує чітку кольоропередачу.



3. Найяскравіший варіант худі з лого

Для поціновувачів яскравих кольорів та вражень ми підготували декілька варіантів друку.


Цифровий друк — чудово передає градієнти та не має обмежень у виборі кількості кольорів.


Термотрансфер — яскрава та чітка кольоропередача, однак доведеться забути про градієнт: перенесення малюнку через плівку не передає очікуваного переходу кольорів. Краще обирати прості принти.


Шовкографія — плюс цього трафаретного виду друку в тому, що можна надрукувати дуже яскраві зображення. Це один з найбільш довговічних видів друку, утім і з найбільш дорогих та часозатратних.


4. Найоригінальніший варіант

Звичайний логотип компанії — вже поширена практика. Наразі це може здатися одноманітним, нецікавим.


Тому оригінальність в поєднанні з брендовим стилем — пріоритет наших MOOD-дизайренят. Ви можете надати свій фірмовий колір чи брендбук, а ми запропонуємо унікальні варіанти брендування худі для ваших співробітників (щось таке, що можна одягнути не лише на роботу).


Обирайте колір тканини чи елементів худі, підбирайте власну розмірну сітку та створюйте абсолютно унікальний корпоративний одяг для своїх працівників.



Враховуйте: що креативніше худі, то довший термін його виготовлення, а саме від десяти до чотирнадцяти робочих днів з моменту затвердження макета. Тому плануйте заздалегідь!



Як обрати тканину?

Щодо складу, то все просто: 80% бавовна та 20% еластан. Це просто “perfect match” для затишку ваших працівників! Бавовна — для комфорту та «дихання» тканини, еластан — для пружності та зносостійкості. Інше питання — футер.


Існує два види футера (тканини): тринитка та двонитка. Обидві приємні на дотик і комфортні в носінні. Різниця між ними в щільності, вартості та наявності начосу.

Залежно від способу вплетення футерних ниток, в полотно, розрізняють декілька видів тринитки: петля, діагональ та з начосом.


Вже заплутались? Зараз пояснимо. Лицьова сторона будь-якого футера гладесенька, а от зворотна має свої особливості. Футер-петля має петельчастий виворіт, а футер-діагональ — рельєфний в рубчик. На тканину з начосом зі звороту накладаються петлі з двох додаткових ниток, що утворюють м'який ворс.


Як обрати тканину по погоді?

Тринитка — якісніший та тепліший матеріал. Узимку тримає теплоізоляцію тринитка з начосом, осінній варіант — звичайна тринитка, найлегший — двонитка. Якщо бюджет піджимає — беріть двонитку, вона дешевша.

Персоналізовані худі — це чудовий варіант корпоративного подарунку, який не запилиться в шафі, як один з сувенірів. MOODua допомагає врахувати всі особливості вашого замовлення та підготувати унікальний продуманий одяг для ваших працівників.


Впевнені, від такої турботи ваші KPI одразу ж полетять вгору!


131 перегляд1 коментар
bottom of page