top of page
  • Фото автораЮля

Чи святкувати компаніям Великдень під час війни?

Оновлено: 21 черв. 2023 р.

Корпоративна культура в стресових умовах


Українська весна почалася воєнними діями, що тимчасово поставило хрест на звичайних радощах життя. Раніше в нашому блозі ми розповідали про те, як подарунки піднімають бойовий дух команди. Сьогодні ж MOODua ділиться порадами про те, чому варто святкувати весну, яка розділила життя співробітників на «до» й «після».


Символ життя та радості

У свято, що символізує торжество життя над смертю особливо важливо нагадати співробітникам про те, що буденність продовжується, хоч і в іншому ритмі. Гуляння в поточних умовах — це нагадування про минулу реальність. Великдень стверджує новий початок: відмінне життя за іншими правилами та розкладом, а проте таке ж наповнене спогадами та радістю. Ендорфіни необхідні у важкі часи, адже саме позитивні емоції зумовлюють продуктивність членів команди та їх відданість справі, коли на думці можуть бути зовсім інші проблеми. Великдень — чудовий привід відволіктися та згадати про те, що важливо.




Привід для тимбілдингу

Великдень — традиційно сімейне свято. Нині ж безліч людей відірвані від своїх родин. Скористайтеся можливістю об’єднати офісну сім’ю та подаруйте їм свято, на яке вони заслуговують. Створити подію допоможуть подарунки. Актуальними цього сезона стануть корзинки зі смаколиками, що доповнять святковий стіл родин ваших співробітників. MOODua підготував пропозиції фудбоксів, якими можна зібрати за столом усю офісну родину.




Окрім подарунків, святкування стане приводом для онлайн-зустрічі, щоб обговорити плани та результати роботи. Час, проведений разом в умовах війни, зближує співробітників на новому рівні. Тому подбайте про те, щоб зустріч запам’яталася не тільки теплою паскою, а й теплою розмовою. Український стартап Party.Space створює віртуальні майданчики для дистанційних тимбілдингів, і вже підготував кілька івентів до Великодня.


Віртуальний тімбілдинг-простір Party.Space



Відпочинок чи відмовка для неробства

І в мирні часи здається, що робота не закінчується ніколи, а отже потрібно викладатися наповну. Однак зараз відповідальність перед країною стирає межу між працею та відпочинком. Допоможіть співробітникам зрозуміти, що призупинити роботу через свято — не те ж саме, що припинити працювати через війну. Не лише можна, а й потрібно зняти стрес та відволіктися від постійної роботи у заслугований вихідний.



122 перегляди0 коментарів
bottom of page